Reggelimet általában azzal kezdem, hogy kávézás közben tájékozódom az aktuális hírekről. El szoktam olvasni a hazai és nemzetközi portálok híreit is, de a helyiekre is mindig szakítok időt, hiszen szeretek tájékozódni településem történéseiről is.

Olyan napom volt, hogy nem igazán volt kedvem kimozdulni otthonról. Igazából semmi fontos elintéznivalóm nem volt, igaz, vásárolni kellett volna ezt-azt, gyógyszertárba menni, ilyesmi, csak nem volt kedvem sorban állni és a dugóban vesztegeti az időmet. Ezért úgy döntöttem, szétnézek a neten.

Ekkor bukkantam a Prevenció Patika webshopjára, mely a www.prevenciopatika.hu weboldalon érhető el. Már első látásra szimpatikus volt, hiszen ez nemcsak egy szimpla webgyógyszertár, amely csak elad termékeket, de tényleg nagy hivatástudattal viszonyul vásárlói iránt. Számukra fontos, hogy vásárlóik a náluk kapható termékek segítségével valóban megoldást találjanak egészségügyi panaszaikra, vagy arra, hogyha immunrendszerük megerősítésére és védelmére keresnek megoldást.

Ekcema, atópiás dermatitisz, allergia, fertőzések, bőrgyógyászati-, emésztőrendszeri problémák, babaápolás, immunerősítés, tulajdonképpen bármi is legyen a gondunk, itt biztosan meg fogjuk találni kezelésére a legmegfelelőbb készítményt. De akkor sem járunk rossz helyen, ha betegápolási eszközökre, COVID tesztre, vagy babaápolási eszközökre van szükségünk.

Ekcema, atópiás dermatitisz

A webpatika termékei egy 9 pontos menüben vannak csoportosítva, ezzel is még kényelmesebbé téve a keresgélést. De ha konkrét elképzelésünk van, használhatjuk a gyorskeresőt is. A honlap felülete szép és letisztult, a képek igényesek, és minden készítményről leírást is találunk a bővebb tájékoztatás érdekében. Most éppen az Év honlapja 2022 közönségdíja címért vannak versenyben. Eddig magasan vezetik a szavazást, ami nem is csoda, hiszen tényleg egy igényes weboldalról van szó.

Ami nekem még különösen tetszett, hogy szakembereknek, orvosoknak, gyógyszerészeknek tehetünk fel kérdéseket egészségügyi problémáinkkal kapcsolatban. Ehhez csak egy űrlapot kell kitöltenünk, és a válasz rövid időn belül meg is érkezik majd.

Sokféle kedvezmény érvényesíthető

A termékekhez kiváló árakon juthatunk hozzá, mindig vannak akciók is. A menüben az első pont a Mesébe illő ajánlatok, ahol nagyon érdemes körülnézni. Itt szerepelnek az akciós készítmények. Mindig vannak havi akciók, szezonális termékek, melyek adott időszakokban olcsóbbak. De gyakoriak az olyan ajánlatok is, hogy több termék vásárlása esetén olcsóbban juthatunk hozzá bizonyos termékekhez. De még egyéb más módokon is csökkenthetjük vásárlásunk végösszegét. Például hírlevélre való feliratkozáskor kupont kapunk ajándékba, melyet vásárlásaink alkalmával bármikor beválthatunk. Vagy, ha több terméket vásárolunk egyszerre, és megrendelésünk végösszege növekszik, úgy szállítási költségünk egyre csökken. 14.000.- Ft összegű rendelés esetén, vagy afelett már nem is kell a szállításért fizetnünk.

Van lehetőségünk a Prevenció Prémium Klubhoz is csatlakozni, melyből nagyon sok további előnyünk származhat. Ez egy olyan egyedülálló lehetőség az egészségtudatos vásárlók számára, melyet nem éri meg kihagyni. Itt olyan egyedülálló, extra szolgáltatásokkal várnak, melytől tényleg megkülönböztetett vásárlónak érezhetjük magunkat. A tagsági díj abszolút jelképes és a vásárlások alkalmával hamar megtérül. Viszont tagként, állandó ingyenes házhozszállítással juthatunk a kívánt termékekhez. Kiemelt ajánlatokkal, exkluzív kuponokkal egyedi kedvezményekkel várnak, és a szakmai blog cikkeit is korlátlanul elérhetjük.

Megéri kipróbálni, semmi vesztenivalónk nincs vele, hiszen 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciával tehetjük meg.

Ekcema, atópiás dermatitisz előfordul a mi családunkban is, de szerencsére itt ezen panaszok kezelésére is találtam megfelelő terméket. Vásároltam még fájdalomcsillapítót, kézfertőtlenítőt és maszkot is, valamit választottam arckrémet, mert az is fogytán volt már. Gyerekeknek kellett még multivitamin és a férjemnek rágótablettát gyomorégésre. Örültem, hogy mindent egy helyen, kiváló árakon és pár kattintással be tudtam szerezni.