Nagyon fontos az, hogy az ember képbe legyen azzal, hogy éppen mi történik körülötte a világban. Régen erre sokkal kevesebb lehetőség volt. Azóta azonban, hogy az internetet már bárki könnyedén el tudja érni, az információ áramlásának egy új hulláma kezdődött. Ez pedig olyan dolgokat hozott magával, amire nem feltétlenül számítottunk volna.

Az egyik ilyen, hogy rengeteg álhír kezdett terjengeni. Mivel rengeteg portál van, ahol híreket lehet olvasni, ezen belül pedig mindenki az olvasottságért küzd, érthető, hogy ennyi furcsaság fordulhat elő. Ezért történhet az, hogy édesapámmal éppen veszekszünk valami témán és mindketten azt mondjuk, hogy az interneten olvastuk. Ahhoz, hogy ezt a problémát elkerüljük, a legjobb dolog, amit tehetünk, az a kritikus olvasás. Felfogni, hogy mikor akarnak átverni minket és eszerint értékelni a cikkeket.

Nincs ez másképp az internetes üzleteléssel sem. Mikor pár hónapja elterveztem, hogy meg fogom alapítani a saját cégemet, rögtön az jutott eszembe, hogy hátha ezt el lehet intézni az interneten is. A keresésemre elsőként a https://topcegalapitas.eu nevű oldalt adta ki. Megkérdeztem egy, a témában járatos ismerősömet, hogy mit gondol róluk. Azt mondta, hogy az egyik legmegbízhatóbb cég, amivel valaha dolga volt. Ez megnyugtatóan hatott rám, úgyhogy elkezdtem böngészni azt, hogy mit tud ajánlani nekem a https://topcegalapitas.eu oldala.

Már mikor beléptem, nagyon tetszett az oldal kinézete. Nem volt tolakodó, tehát nem ugrottak az arcomba rögtön reklámok. Mégis, az oldalnak egyértelműen volt egy stílusa, amivel meg tudta ragadni a figyelmet. Elképesztően fontos szerintem az interneten, hogy az adott cég kitűnjön a kinézetével, a https://topcegalapitas.eu pedig sikeresen el tudta érni ezt. A külső azonban még nem minden, reméltem, hogy az ajánlatuk is hasonló jó lesz.

A tájékoztatásra nem lehet panaszom. Ahelyett, hogy bonyolult menüket kellett volna igazgatnom, a legfontosabb információk már a főoldalon fel voltak tüntetve. Ez nekem azt üzente, hogy azt szeretnék, hogy minél előbb el tudjuk dönteni, hogy valóban ők lesznek-e a megfelelő partnerek a cégünk megalapítására. A pozitív első benyomásokat ez pedig csak még tovább mélyítette.

A https://topcegalapitas.eu oldalán egy egyedülálló szolgáltatás érhető el. A https://topcegalapitas.eu csapata végigvezet minket a cégalapításnak minden egyes lépésén, ráadásul úgy, hogy végig pontosan tájékoztatva leszünk minden lehetséges döntésről. A döbbenetes pedig az volt, hogy a cégalapítást akár még ingyen is el tudjuk intézni náluk. Persze csak bizonyos feltételek mellett, ezek azonban olyan szempontoknak bizonyultak, amik egyáltalán nem hátrányosak voltak.

Tehát, ha ingyen szeretnénk céget alapítani a https://topcegalapitas.eu oldalán, akkor székhelyszolgáltatást kell igényelnünk náluk. Hosszútávon ez természetesen több pénzbe kerül, viszont a cégünknek egyébként is szüksége lett volna székhelyre. Én mindig azt mondom, hogy ezeket jó egy helyen elvégezni. Különösen akkor, ha tudjuk, hogy a https://topcegalapitas.eu mennyire megbízható. Mindezt mérlegelve, most már biztos voltam, hogy őket fogom választani. Egyetlen dolog maradt már csak hátra.

Ez pedig az volt, hogy milyen a kommunikációjuk. Számos cég szokott ezen a ponton elvérezni. A https://topcegalapitas.eu azonban itt is hozta azt a minőséget, amit már idáig megszokhattunk. Mikor végeztem az egész folyamattal, nagyon elégedett voltam. Valóban olyan szolgáltatást biztosítottak nekünk, amit ígértek és nemsokára már a saját cégemet igazgathattam A székhelyszolgáltatás is nagyszerű náluk, úgyhogy nem bántam meg azt, hogy mellettük döntöttem.