Egy hírportálon szoktam csak elolvasni a híreket, amiről úgy gondolom, hogy tájékoztatja az embereket arról, ami fontos, de nem esik át a ló túloldalára. Nagyon nem szeretem, mikor egy híroldal tele van pánikkeltő címekkel, és a tragédiákat sorra írják meg, a jó történéseket meg nem nagyon. Éppen ezért érdemes megválogatni, hogy az ember hol olvassa a híreket. Pont ugyanígy érdemes megválogatni szerintem azt is, hogy az ember hol vásárol, például kézitáskákat. Nem mindegy, ezeknek az ára és a minősége sem, mert nyilván senki se szeretne valamilyen rossz minőségű darabot megvenni, ami nem fogja sokáig bírni. Én mindig annak a pártján álltam, hogy inkább tovább gyűjtögessek valamire, de az legyen jó minőségű, hogy minél tovább kiszolgáljon, és ne kelljen félévente újat vennem.

Ha valakinek hozzám hasonló igényei vannak kézitáskák tekintetében, akkor tudom ajánlani az annataska.hu oldalát. Itt kézitáskák kész garmadája áll a leendő vásárlók rendelkezésére, nem kell attól tartani, hogy itt nem fogjuk megtalálni a megfelelő darabot. Sőt, az ember már szinte a bőség zavarában sokszor nem is tudja, melyik a megfelelő választás. Ha ilyen problémánk lenne, arra is van megoldás az annataska.hu weboldalán. Lehet szűrni a találatok számát például színek szerint. Így nem kell végigböngésznünk az összeset, ha mondjuk egy barna táskát szeretnénk venni. Plusz ez az én esetemben azért is hasznos, mert hajlamos vagyok, az impulzus vásárlásra, vagyis a meggondolatlan döntésekre. Sokszor vásároltam már meg hirtelen felindulásból olyan dolgokat, amire amúgy nincs szükségem. Fennáll ennek a veszélye táskavásárláskor is, például, ha megtetszik egy piros darab, akkor sokszor inkább megveszem azt, mint az eredetileg eltervezett barnát. Ez pedig valljuk be, azért nem túl tudatos viselkedés.

Ha legörgetünk az oldal aljára, ott van minden fontos dolog összeszedve témák szerint besorolva, ami hasznos tud lenni. Egyik vásárlásom alkalmával például nem volt tiszta valami teljesen, és szerettem volna megkérdezni az ügyfélszolgálattól. Ha valami kérdésem van, én szeretek a lehető leggyorsabban utánajárni annak, aminek a legegyszerűbb módja a telefonálás. Viszont köszönhetően az informatív weboldalnak, az ember elolvashatja, hogy az annataska.hu előnyben részesíti az e-mailben történő kommunikációt. Írják is az oldalukon, hogy lehetőleg így írjunk nekik levelet a problémánkkal kapcsolatban. Ezért is hasznos ezt kiírni, mert így a hozzám hasonló emberek is tiszteletben tudják tartani a kérésüket, és természetesen e-mailben keressük meg őket,

Szerettem volna kicsit több infót megtudni a fizetési lehetőségekről is. Láttam, hogy lehet fizetni utánvéttel, bankkártyával, és utalással is. Megörültem, mikor láttam, hogy lehet utánvéttel fizetni. No, nem azért, mert azzal szerettem volna, csak egy jó szűrő szokott lenni a vállalatoknál, mert sok esetben nem szokták engedni ezt azok, akiknek vaj van a fülük mögött. Ez esetben természetesen erről szó sem volt, nem is feltételeztem, csak az ember soha nem lehet elég óvatos. Én az átutalást választottam végül, mert nekem az a legkényelmesebb fizetési mód. Lehet olvasni a weboldalon egy figyelmeztetést, hogy addig ne utaljunk, amíg meg nem kapjuk a cégtől az utalási adatokat. Fontos még azt is észben tartani, hogy ha a megrendelés végösszege eléri a 70 000 Ft-ot, akkor az annataska.hu csak a bankkártyás fizetési módot, illetve az átutalást fogadja el, az utánvétes fizetést nem. Én ezt teljesen megértem, hiszen, ha valaki nem veszi át ezt a nagy összegű rendelést, akkor ez nagy kiesés tud lenni a vállalatnak. Én nagyon elégedett voltam a táskámmal, amit az annataska.hu-ról rendeltem.

kézitáskák