Manapság már a hírek sokféle formában terjednek. Ilyenek a podcast-ek is. Én nagyon szeretem hallgatni őket, mert nem csak az aktualitásokat lehet belőlük megtudni, hanem ismeretterjesztő és komolyabb, tudományos dolgokat is. Olyan, mintha könyvet olvasnál róluk, csak közben mást is csinálhatsz.

Már egy ideje gondolkoztam rajta, hogy neki kéne állni egynek, mert sokkal olcsóbb, mint mondjuk YouTube-ozni, amihez kell kamera, világítás, hely meg mikrofon. Ezt gyakorlatilag az asztalodról is tudod csinálni (szó szerint, nem úgy, mint a már említett YouTube-ot), és csak egy jobb mikrofon kell hozzá, esetleg hangszigetelt hely.

Na igen ám, de honnan legyen mikrofonunk. Nagyon sokan mondanak sok mindent, sok helyről lehet rendelni is, de ami nekem bejött az a https://www.bestmarkt.hu volt. Innen már 10-15 ezer forintért nagyon korrekt mikrofonokat lehet rendelni, ahogy elnéztem. Persze, lehet ezen is húzni az ember száját, de egy normális kamera egy százasnál nincs nagyon lejjebb. Persze azt is lehet innen rendelni, de kapaszkodj meg. Ha pedig csak nézelődnél, arra is van lehetőség, bár valami biztos kerül a kosaradba.

Mindenhez is van elektronikájuk, első sorban egyértelműen laptopokhoz, számítógépekhez, de vannak itt gamer felszerelések, játékok is. Ha pedig valaki csak valami nagyon mundén dolgot keres, mint mondjuk lámpát, azt is megtalálja. Persze nem minden csak elektronika, vannak itt például plüss játékok is, bár ahogy elnéztem ezek jobbára már ilyen 4 éves felettieknek valók. Most, hogy megszületett az unokahúgom, nagyon rá vagyok kattanva az ilyenekre. Persze a legjobb lenne, ha az ilyenek ingyen lennének, de sajna a világ nem ilyen.

Ó és ha már árakról van szó, a szállítás 1400 forint, ha kártyával fizetsz rendeléskor, de ha utánvétben, akkor még 300 forint kezelési költség. És természetesen itt is van 14 nap elállási idő, ha valami nem tetszik a termékben. Nekem nagyon tetszik a https://www.bestmarkt.hu webáruháza, szóval biztos, hogy még ellátogatok ide. Ha ti még nem tettétek volna, nézzetek körül.