Nagyon szeretek híreket olvasni. Bármit elolvasok, így a helyi hírportál is mindig meg van nyitva nekem a gépen, ahol a nagyobb, országos szintű hírek mellett mindig van valami lokális érdekesség is. A múltkor viszont a hírek olvasása közben felugrott egy hirdetés a fogorvosbudapest.info oldaláról. Ti hallottatok már róluk?

Én még előtte sohasem, és mivel állandó fog problémákkal küzdök, ezért gondoltam, adok nekik egy esélyt, és megnézem a honlapjukat. Be is zártam a hírportált, és elkezdtem körülnézni a weblapon.

Már a honlap nagyon jó benyomást keltett számomra, szépen összerakott és teljesen átlátható volt. Rögtön fel van ugyanis tüntetve az elérhetőségük, és az, hogy milyen problémákkal is foglalkoznak. De az árakat is hamar megtaláltam, így megtudtam, hogy a fogpótlás ára nem is vészes. Mert hogy nekem sajnos erre lett volna már egy jó ideje szükségem, csak addig valahogy sose tudtam rávenni magam, hogy felkeressek egy szakembert. Itt azonban sok mindent meg is tudtam a fogpótlásról.

Például azt, hogy a fogpótlás kezelése mindig egyénre szabott, felnőtt páciens esetén pedig minél hamarabb érdemes kezelni a gondot. Pótláskor szóba kerülhet az implantátum és a híd is, de egyik sem olcsó mulatság. A fogpótlás ára ugyanis az egyik legmagasabb az összes beavatkozás közül, így ezzel kell számolni bármelyik fogorvosi rendelőben. Ha például hídra van szükség, akkor beszélhetünk fémkerámia vagy cirkónium hídról is. Mindkettő jó megoldás lehet, a cirkónium viszont esztétikusabban hat, ezt érdemes tudni. Ezek sem tartanak azonban örökké – itt viszont fontos a megfelelő gondozás, mivel a pótlás “karbantartására” speciális segédeszközök kellenek. Így a megfelelő odafigyelés mellett átlagosan egy 15 éves kihordással lehet számolni, ami azért nem kevés. A Fogorvos Budapestnél az eszközök használatát mind megmutatja az orvos az átadáskor, így nem kell attól tartani, hogy nem fogjuk tudni magunknak megoldani a pótlás gondozását.

Mindezek után fel is kerestem őket a fogorvosbudapest.info oldalon megadott telefonszámon, ahol készségesen segítettek nekem. Most már egy hete, hogy voltam náluk kezelésen, és teljesen elégedett vagyok. Végre meg tudtam csináltatni a fogaimat rendesen és a fogpótlás ára is aránylag rendben volt. Ha nektek is hasonló gondotok lenne, akkor én nyugodt szívvel tudom ajánlani a Fogorvos Budapest csapatát.