Aki ismer, az tudja, hogy igyekszem magam a lehető legtávolabb tartani a hírektől. Hiszen kinek hiányzik az a sok szenny és mocsok, ami a médiából ránk zúdul, nem igaz? Mivel azonban a közösségi oldalaknak viszonylag aktív felhasználója vagyok, elkerülhetetlen, hogy különféle reklámok ne találjanak meg.

A minap épp egy vitorlások bérléséről szóló hirdetés ugrott fel számomra. A https://balatonpro.hu/ oldalán számos vitorlás bérelhető különböző eseményekre és rendezvényekre. Gondolkodtál már azon, hogy hol szerveznél meg egy legény- vagy leánybúcsút, egy csapatépítőt vagy egy képzést? Az unalmas helyszínek helyett mennyivel felemelőbb egy vitorlás fedélzetén adni a hangulatnak.

Ezek a legtutibb vitorlások

De nem is akármilyen vitorlások vannak a https://balatonpro.hu/ kínálatában, hiszen a flotta 12 tagja egytől egyig exkluzív élményeket tartogat. A legnagyobb a Brutus, amely 20 fő befogadására alkalmas, Rendezvények szervezésére ideális, hiszen óriási fürdőplatformmal rendelkezik. A luxus egy ilyen hajó fedélzetén nem kérdés, hogy adott. Nemcsak a különböző rendezvények, de naplementébe induló vitorlázások és élményhajózások is megszervezhetők rajta.

Az Enter 36 egyszerre nyújt földöntúli vitorlás élményeket és biztosítja a határtalan kényelmet. Hosszabb túrákra, kirándulásokra is megfelelő, nagy méretéből adódóan pedig nagy létszámú családok és baráti társaságok elhelyezésére is alkalmas. A tágas terek mellett a konyhai berendezés és a különálló WC is kialakításra került.

A Bavaria 44 a Balaton déli partjának ezüstérmes méretű bérelhető vitorlása. Akár 10 fő is kényelmesen aludhat benne. Egy hosszú hétvégére, de akár egy egész hétre is kitűnő választás népesebb társaságoknak is.

Ha olcsóbb megoldást keresünk, válasszunk egy valódi holland tervezésű hajót. A Jeanneau Rush családias méretű, de tökéletes felszereltségű vitorlás. Hiszen WC, hűtő, tűzhely és audio rendszer is található benne.

Foglalás percek alatt

A https://balatonpro.hu/ kínálatában számos további hajó is felfedezhető, érdemes szemügyre venni a választékot. De kérdés esetén a csapat tagjai is készséggel válaszolnak. A foglalás egyszerűen és könnyedén elintézhető a honlapon található űrlap kitöltésével. Itt néhány egyszerű adat megadásával belőhető a dátum és a létszám. A https://balatonpro.hu/ munkatársai 48 órán belül felveszik a megrendelővel a kapcsolatot és megküldik a foglalás részleteit. A foglalás rögzítéséhez 50% bérleti díj megfizetése szükséges. A fennmaradó részt elegendő a hajó átvételekor kiegyenlíteni. A vitorlások a teljes szezonban (így április elejétől október végéig bérelhetőek). Amennyiben a foglalt napon az időjárás nem teszi lehetővé a vitorlázást, a szervezők felkínálnak egy másik dátumot. Így díjmentesen és rugalmasan átvihető a foglalás.

Amennyiben ajándékötletet keresünk, akkor is jó ötlet felkeresni a https://balatonpro.hu/ oldalát. Hiszen többféle értékű voucher-rel készültek. A privát vitorlázás opció kiválasztásával pedig szabadon meghatározható az időtartam és a résztvevők száma. Az élmény a legjobb ajándék, a vitorlázás pedig külön emlékezetes lesz.

Mi a teendő abban az esetben, ha esetleg módosítani szeretnéd a foglalást? Az azt megelőző 90. napig ezt díjmentesen teheted meg. A lemondásra azonban nincs lehetőség úgy, hogy ne bukd el a már kifizetett foglalót.

A https://balatonpro.hu/ kapcsán előkerült hirdetés volt az első, aminek kifejezetten örültem. A többi reklám és hirdetés csak idegesít. De ez végre releváns információkat tartalmazott. Talán ideje lenne kicsit a híreket is beengedni a világomba, és nem “se hall – se lát” módon élni az életemet. Talán a megfelelő magatartás a felénk zúduló információk okos kiszűrése.